Дата проведення дослідів: 17.08.2023 - 04.09.2023 Мета проведення дослідів: - визначити схожість та енергію проростання насіння озимої...
Фізіологічне обґрунтування застосування гербіцидів і регулятора росту рослин у посівах соняшника в Правобережному...
Аналог природних фітогормонів, ефективний регулятор росту овочевих культур: огірків, томатів, перцю солодкого, капусти, моркви, баклажанів і технічних культур - тютюну, бавовнику, ефіро-олійних сортів троянд.
Діюча речовина Івіну:
Гарантовано збільшує врожай на 11-17%
Підвищує стійкість рослин до несприятливих кліматичних умов (посуха, замоозки)
Підвищує польову схожість і енергію проростання насіння
Сприяє розвитку симбіотичної мікрофлори в зоні кореневої системи, і, як наслідок, посилює розвиток первинної і вторинної кореневої системи
Підсилює фотосинтетичну активність і розвиток листової поверхні
Знижує фітотоксичну дію пестицидів, зменшує кількість залишкових пестицидів, запобігає спонтанному мутагенезу
Дозволяє знизити норми внесення засобів захисту рослин до мінімально рекомендованих виробником
Зменшує захворюваність рослин за рахунок активізації імунної системи
Підсилює ефект добрив і мікродобрив
Вартість одноразової обробк по вегетації - 34 грн/га
Препарат підвищує врожайність з 1 сотки: огірків - на 25-70 кг; томатів - на 36-80 кг; моркви - на 15-20 кг; капусти - на 40-60 кг; перцю солодкого, баклажанів - на 25-40 кг; врожай з 1 м2 на 2,6-4,2 кг; томатів - на 1,7-2,5 кг.
Норми витрати для фермерських господарств:
концентрація діючої речовини - 100 мг:
Норми витрати для особистих господарств:
концентрація діючої речовини - 1 мг:
концентрація діючої речовини - 0,1 мг:
Для приготування робочих розчинів необхідну дозу розчиняють у 100 мл води, перемішують розчин і вносять у відповідний об'єм води для замочування насіння або обприскування рослин.
Технологія застосування не вимагає додаткових витрат. Доцільно використовувати препарат в бакових сумішах з пестицидами та елементами живлення.
Культура |
Фаза внесення |
Овочеві культури (відкритий грунт) |
|
Буряк столовий |
1 обробка - фаза 2-4 пари справжніх листків; 2 обробка - фаза змикання листя в міжряддях |
Морква |
1 обробка - фаза 2-4 пари справжніх листків; 2 обробка - фаза закладки подсемядольного коліна |
Огірок |
1 обробка - фаза 2-4 пари справжніх листків; 2 обробка - фаза початок цвітіння 3 обробка - початок плодоутворення |
1 обробка - в день висадки розсади у відкритий грунт; 2 обробка - фаза початок цвітіння; 3 обробка - початок плодоутворення |
|
1 обробка - в день висадки розсади у відкритий грунт; 2 обробка - через два тижні; 3 обробка - фаза масової зав'язі головок |
|
Овочеві культури (закритий грунт) |
|
15 мл (100 мг. д.р.) на одну тонну концентрату живильного розчину з подальшим розведенням водою і внесенням під кожну рослину в період початку плодоношення в обсязі 2,5-3 л на підгодівлю згідно з технологічним регламентом постійно |